Lean Analitika

01

Lean Analitika

Vizualizacija podatkov (Lean Analitika) nam omogoča dostop do podatkov na računalniku, TV-ju, mobitelu ali katerikoli drugi prenosni napravi, ob vsakem trenutku.

Lean Analitika

02

Lean analitika (Vizualizacija podatkov) po vaši meri:

Z analitičnim orodjem Power BI oblikujemo hitre dostope do avtomatiziranega merjenja kazalnikov in njihovega vizualnega prikaza.

poslovna analitika po vaši meri

Power BI se uvršča med top 5 business inteligence orodij, ki podpirajo bogato analitično in vizualizacijsko moč za predstavitev naprednega oblikovanja podatkov in analitike, kot je napovedovanje prihodnjih dogodkov na podlagi zgodovine

Lean Analitika

03

Lean Analitika

Obvladovanje proizvodnje z LEAN REŠITVE ANALITIKO. Na povezavi digitalni SFM lahko vidite primer interaktivne nadzorne plošče za učinkovitejše obvladovanje proizvodnega procesa 

‌‌

Za naše stranke razvijamo digitalne #SFM LEAN REŠITVE

Hitro prilagodljiva vizualizacija je odlična osnova za dober in učinkovit jutranji stoječi SFM sestanek pri tabli na dotik (ali kateremkoli TV-ju). Sledenje učinkovitosti v vsakem trenutku na telefonu pa omogoča hitrejše ukrepanje in posledično večji OEE. Z našimi rešitvami in napredno analitiko lahko tudi napovedujemo dogodke.

Vizualizacija podatkov

Proizvodnja je lep primer, kje se zbira veliko podatkov,

Vendar, če nimamo nadzora nad njimi, težko vidimo, da so morda stroški višji kot bi lahko bili ali pa enostavno ne uvidimo, da imamo visoko izkoriščenost strojev in hkrati tudi visok izmet …

Največja dodana vrednost poslovne analitike (BI) je ravno v iskanju optimizacije in prihrankov v vseh fazah proizvodnega procesa.

Vpeljite avtomatsko analiziranje spremljanja ključnih kazalnikov uspešnosti, ki so ves čas na voljo na vaših informacijskih otokih:

  • izkoriščenost strojnih kapacitet (OEE)
  • delež in vrednost izmeta
  •  delež zastojev
  •  število in vrednost reklamacij
  •  produktivnost
Lean Analitika
Lean Analitika
Lean Analitika
Nadzorna plošča

Lean Analitika (Vizualizacija podatkov) je skoraj nepogrešljivo orodje, če želi podjetje vpeljevati izboljšave in rasti s trendi, ki diktirajo tempo v času globalizacije. 

Interaktivne nadzorne plošče po meri naročnika, s pomočjo POWER BI orodja predstavljajo odlično razmerje med učinkovitostjo in ceno.

Za individualno ponudbo nas kontaktirajte.